Access Bars är en skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar. Det är en lätt beröring av 32 olika punkter på huvudet och i ansiktet, som hjälper dig att lösa upp energilåsningar och mentala blockeringar som fastnat i kroppen. Det kan t.ex. handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet.

Access Bars ger din kropp möjlighet till avkoppling, den tystar tankebruset och sätter igång energiflödet. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet.

Exempel på vad Access Bars® ...kan vara bra för:

- Reducerar stress och minskar tankebrus
- Ger din kropp större lätthet och glädje
- En ökad kreativitet och lust att skapa det du önskar
- Hjälper dig att släppa på mönster och rädslor
- En ökad energi och livsglädje
- En ökad självkänsla och självförtroende
- Hjälper dig att sova bättre och vakna upp utvilad och full av energi
- Ger en ökad närvaro och koncentration
- Ger avslappning på djupet
- Skingrar mentala, emotionella, fysiska blockeringar som håller dig fast
- Frigör utrymme och skapar nya möjligheter i ditt liv
  Och så mycket mer!

Access Bars ger dig möjlighet att upptäcka ett helt nytt sätt att fungera, generera och skapa  ditt liv. Är du en av dem som vet att det finns mer?


Grundsyftet med Access Bars är att tillåta sig att ta emot. Att inte ta emot är ett av de sätt vi stoppar oss från att skapa det vi vill ha .

Det brukar sägas om en Bars session att det i sämsta fall är som om man fått en härlig massage, och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre med fullkomlig lätthet!!

Boka en tid på tel.070-3228222

500 kr/ timme