Access Bars. Energibehandling med lätt beröring av 32 punkter(BARS) på huvudet.Djupt avslappnande, löser upp spänningar och  blockeringar och expanderar ditt medvetande 

Behandling med helande toner och vibrationer från bl.a. trumma, klangskålar vilka går in och balanserar på djupet och ger skön avslappning centrering och jordning.

Energibalansering och coaching

Intiutiv healing

Kristallhealing renar dina chakran och fyller på med ny frisk energi med kristallernas helande vibrationer och frekvenser.

Nefertiti Kosmisk Healing, NKH, healing med änglar, gudinnor, mästare, galaktiska guider, själsfamilj och själsåtervinning med högvibrerande energier  från 5:e dimensionen och uppåt.

Reikihealing ger framförallt djup avslappning och reducerar stress. Hjälper kroppens egna självläkningssystem. Avdragsgillt som friskvård.

Vägledande samtal/ Änglakortreading.

 

Alla dessa behandlingar kostar 500 :- ca. 1-1,5 tim

Aurarening/chakrabalansering 300 :-

Öronljus 350 :-

 

"I fullkomlig närvaro är du i djupare kontakt med din inre kraft och i våra behandlingar ligger fokus alltid på rena kärleksfulla möten i de olika dimensioner vi vandrar i. Med medvetandehöjande samtal och kraftfulla transformerande energier läks det som är redo att läkas och påbörjas det som är redo att påbörjas."

~ Namaste ~

Anci & Camilla